GS-911 for ESA pre-load not working - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Dec 3rd, 2015, 1:43 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Nov 2015
Location: Melbourne, Vic, Australia
Posts: 5
GS-911 for ESA pre-load not working

Hi,

I recently bought a K1200R and the preload for the ESA is not working.
I read it gets stuck sometimes.
Does anyone in Melbourne have a GS-911 I can use to try and fix it?

2005 K1200R 57,000 km
chrisb123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Dec 6th, 2015, 11:13 pm
cws
Senior Member
 
cws's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Sydney, NSW, Australia
Posts: 137
See you got a comment over on I-BMW.... which is where I was gonna suggest you ask...

Chris
Sydney, NSW
2005 Dark Graphite Metallic K1200LT
2005 Orient Blue Metallic K1200GT SE
Ulysses #45310
GS911

cws is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Dec 6th, 2015, 11:24 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Nov 2015
Location: Melbourne, Vic, Australia
Posts: 5
Is I-BMW more popular then this site?
What an great bike, went for a long ride in the hills on the weekend

2005 K1200R 57,000 km

Last edited by chrisb123; Dec 6th, 2015 at 11:32 pm.
chrisb123 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick Shifter Stopped Working chiveve Technical, Repair and Maintenance 0 Oct 3rd, 2014 2:34 pm
right turn directional indicator stopped working today wildwestrider K1200RS/GT (Classic) 3 Jan 5th, 2014 9:01 am
New software load, new bike DrD K12/1300GT (Next Gen) 2 Aug 25th, 2009 8:49 am
1991 K75RT ABS ligts not working sparky43 Other K-Bikes Discussion 2 Jun 30th, 2008 8:50 pm
heated grips not working chuckheinch K12/1300R/R-Sport 2 Dec 1st, 2007 2:13 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome