PDA friendly version & my home - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Oct 15th, 2005, 8:59 am Thread Starter
Enthusiast
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ocala, FL, USA
Posts: 234
Thumbs up PDA friendly version & my home

Nice new site guys. While was stumbling around to get logged in ran across PDA friendly version, now can't find...

Also, can't find my home...

Kudos Popeye
popeyebedford is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Oct 15th, 2005, 9:06 am
just a user ...
 
LOCUS's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Oslo, , Norway
Posts: 27
Quote:
Originally Posted by popeyebedford
Nice new site guys. While was stumbling around to get logged in ran across PDA friendly version, now can't find...

Also, can't find my home...

Kudos Popeye
Popeye
it is the knowlegde of 'where-to-find' that would be the hardest problem for most all, but I am sure you will get used to this platform:
PDA Friendly version= You only find this at 'Home' page(upper left part)
'UserCP'= all other places(almost) when you open any 'Forums', 'Files' etc etc, a new 'line will arrive and to outher left hand side at lwr part of this new 'line= 'UserCp'

good luck
LOCUS is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Oct 15th, 2005, 9:17 am
It janitor
 
andy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston, TX, USA
Posts: 342
Quote:
Originally Posted by popeyebedford
Nice new site guys. While was stumbling around to get logged in ran across PDA friendly version, now can't find...

Also, can't find my home...

Kudos Popeye
The PDA friendly version is on the home page. Just click on HOME and then you'll see the link to the PDA friendly version.



Andreas Pleschutznig
Houston, TX
'10 F800GS
andy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old Oct 15th, 2005, 11:35 am
Junior Member
 
DaMu's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: , ,
Posts: 80
Can't Use New Site - Help

I have to continually log-in when I navigate the new site. It looks great but it is driving me crazy trying to use it.
Every page requires me to log-in and it will not allow me to start a thread.

Is it a security issue with my computer? Cookies settings, etc? Or, a site issue?

Thanks,

David

DaMu
Houston, TX
04 K1200GT Grey Green
DaMu is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old Oct 15th, 2005, 11:38 am
It janitor
 
andy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston, TX, USA
Posts: 342
Quote:
Originally Posted by DaMu
I have to continually log-in when I navigate the new site. It looks great but it is driving me crazy trying to use it.
Every page requires me to log-in and it will not allow me to start a thread.

Is it a security issue with my computer? Cookies settings, etc? Or, a site issue?

Thanks,

David
Having to continually log on seems to point to a problem with the cookies acceptance on your browser and/or firewall software. Zone Alarm (Pro) is notorious to cause problems, just to name one.



Andreas Pleschutznig
Houston, TX
'10 F800GS
andy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome