electrical problems - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Aug 31st, 2013, 8:16 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Aug 2013
Location: newport beach, ca, usa
Posts: 1
electrical problems

rebuilding a 2008 k1200s. The bike runs great and the front and back lights work. the brake lights, signal light, speedo, tach, fuel gauge, etc do not operate. The bike was hit by a deer and I am replacing all of the plastics along with the panel carriers and headlight. Anyone have any thought?
Thanks
jyddad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Problems cokesandspokes K1200RS/GT (Classic) 4 Jul 21st, 2018 12:25 am
K12GT Electrical Problems hacjac K12/1300GT (Next Gen) 6 Nov 14th, 2009 12:34 am
S and R Bike Problems? Lenny K12/1300S 36 Oct 10th, 2008 11:25 am
Electrical problems with an 03 GT CitySlicker K1200RS/GT (Classic) 5 Jun 16th, 2008 2:05 pm
Electrical problems ---HELP!! Lamurada K1200RS/GT (Classic) 6 Nov 11th, 2006 7:08 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome