Stutter/misfire at idle - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Oct 21st, 2017, 3:24 pm Thread Starter
Noob
 
sendittoryan's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
Garage
2006 K1200s Stutter/misfire at idle

Anybody know what this stutter is caused by at idle? I've seen a few videos of K12s online making the same noise. It makes the bike very jerky at low speeds. It is intermittent and seems like a misfire, but no faults are stored. Bike only has 3700 miles. I have gone through 2 new tanks of 92 octane fuel and replaced all the spark plugs already. Programming is all up to date. I am thinking possibly an ignition coil starting to go out, but the bike is smooth at higher RPMs and during hard acceleration.

https://youtu.be/w75wY7rKKoM

My bike is a 2006 K1200s

Thanks
Ryan

Last edited by sendittoryan; Oct 21st, 2017 at 3:31 pm.
sendittoryan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Performed the fettle tonight Nexus-6 K12/1300GT (Next Gen) 78 Feb 1st, 2015 9:02 pm
Something Just Ainít Right!!! De-accelerations, Idle Issues K13GT K12/1300GT (Next Gen) 28 May 7th, 2013 5:10 pm
Intermittent flutter at Idle - Please Help Rafic K12/1300R/R-Sport 5 Oct 7th, 2011 4:12 pm
High Idle: My Observations ncooper K12/1300GT (Next Gen) 86 May 29th, 2009 5:11 pm
Do you have an idle problem on your K brick? voxmagna Technical, Repair and Maintenance 8 Jan 17th, 2008 4:33 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome