Lost Neutral gear After 6.0 Upgrade - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jul 4th, 2006, 7:30 pm Thread Starter
Enthusiast
 
Ricbob's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: COUNTY OF, OR, United States
Posts: 258
Lost Neutral gear After 6.0 Upgrade

Just had my software upgraded and I can not get to neutral with the engine started. Just for clarification - I do not mean I can't get the green "N" light to come on - my problem is that my neutral gear is gone. Works just fine with power on (or without) but I have no neutral with engine running. I did not have this problem prior to the upgrade so I am thinking it must be related.
Question for all of you out there - has anyone else experienced this? If so, what was the fix
Thanks in advance for the help.
Ricbob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jul 4th, 2006, 8:01 pm
Enthusiast
 
evoluzione's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: murrieta, california, usa
Posts: 324
the 6.0 upgrade would have nothing to do with neutral (it is not a "gear" but a lack of "gear"). did you or the dealer move the clutch lever position? try turning the adjuster knob in and testing the clutch.

regards,

ken zeller
evoluzione cyclesports
www.evoluzione.net
evoluzione is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jul 4th, 2006, 8:27 pm Thread Starter
Enthusiast
 
Ricbob's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: COUNTY OF, OR, United States
Posts: 258
thanks

Thanks for the response. I actually had not thought of this (duh) but had also had a different clutch lever installed at same time. Clutch seems to be in adjustment but it may be enuff off that it is not allowing me to get neutral. Will check with dealer this week.
Ricbob is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Socket issue, S/W upgrade.. BillyOmaha K12/1300R/R-Sport 4 Jun 23rd, 2006 8:51 am
Power Socket issue, S/W upgrade.. BillyOmaha K12/1300GT (Next Gen) 1 Jun 22nd, 2006 12:07 pm
Power Socket issue, S/W upgrade.. BillyOmaha K12/1300S 1 Jun 22nd, 2006 10:27 am

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome