Any experience of burnt out ZFE and wiring loom? - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Jul 29th, 2006, 4:54 am Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3
Any experience of burnt out ZFE and wiring loom?

After I washed my bike (just with a bucket, not a hose), the battery went flat overnight. After I charged the battery again (off the bike) and re-connected the battery, the ZFE started to smoke, so I disconnected the battery and got the bike back to the dealer. Apparently, both the ZFE and wiring loom are now burnt out (7,000 miles, one year old bike).

I've seen on the bmwk1200s forum that someone else has had the same problem in the UK. I've asked on that forum for info on that problem. Thought I'd ask here too, as I don't know how many people only use one of the forums!

I'm trying to find out if anyone else knows of this happening on other K1200s. The more information I have, the easier it should be to get it fixed under warranty, so any help would be great. The dealer is not sure what BMWs view on this as a warranty claim will be, though as far as I'm concerned, it is definitely a warrantee claim.

Thanks, Steve
smccallion is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome