2003 K1200RS fuel pump fuse - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Jul 28th, 2019, 1:42 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 11
2003 K1200RS fuel pump fuse

I keep blowing my #2 fuse that goes to the fuel pump on my 2003 K1200 RS. The bike sat most of the winter. I put in a new battery and started it months ago. I just got it out last week and now it won’t start. I thought maybe it was a bad fuel pump but I checked the fuse first. It was blown, so I put in a new fuse but it keeps blowing as soon as I try to start it. Anyone have any ideas?
Kevin J is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome