High Idle on Hot Start - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old May 1st, 2014, 10:28 am Thread Starter
Noob
 
Join Date: Oct 2012
Location: Brewster, NY, USA
Posts: 18
High Idle on Hot Start

When get back on after a short stop, like for gas, the bike revs like crazy (2-3K RPM) at idle. After I ride a little, it calms back down. this does not happen when it is cold. Any ideas?

K1300GT, R1200R, R60/2 w/ Jawa Sidecar, R1100RT (Milan, Italy), Honda CB 750, Honda ST1100A (Denver, CO)
gbagen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Absolutely the most detailed description of the K1200S I've come across... sinc K12/1300S 20 Jul 19th, 2014 10:04 am
Custom dash project (formerly- trickest dash ever...) JCW K12/1300R/R-Sport 57 Jun 10th, 2010 8:30 pm
High Idle: My Observations ncooper K12/1300GT (Next Gen) 86 May 29th, 2009 5:11 pm
Update on high idle with new air box BobD K12/1300GT (Next Gen) 8 Jan 31st, 2008 6:19 pm
High idle BBS in Australia BobD K12/1300GT (Next Gen) 2 Jun 26th, 2007 4:52 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome