TPS showing low pressure - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Jul 31st, 2019, 5:21 am Thread Starter
Noob
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
TPS showing low pressure

Hi
-07 K1200GT:

Shortly after changing rear tyre the Tyre Pressure sensors showed false pressure.
Front tyre : constant 2.6 bar whether it had 2.2 or 2.8 Bar rode appr. 1500 km with low pressure then checked it as the bike was instable then filled to 2.8Bar.
Rear : filled 2.8 and it showed 2.3 - 2.4 , refilled it to 2.8 and the same false reading continued.
Cheched with GS-911 and all read OK even the batteries.
Before removing tyre from rims to replace batteries , any tips are highly appreciated.
bg
Sven-Erik "luletibbe" Tiberg
tiberg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome