Electrical problem - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jun 8th, 2013, 1:31 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brookhaven, PA, USA
Posts: 3
Electrical problem

My K100RT just up and died.

I went to start it. Everything came on OK but when I hit the start button
everythign went dead. The clock still worked but thats all.

The battery is new and checks perfect. No blown fuses.

Now when I turn on the ignition I get a glow in the battery light but nothing else.

Any ideas where to start with this problem??
Puccini is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jun 11th, 2013, 12:37 pm
PsyKotic Waterfowl
 
Join Date: Aug 2006
Location: Seattle, WA,
Posts: 1,328
First thing I'd check is the ignition switch. Try jiggling the key to see if that changes the symptoms. Also check the connector under the tank.
FlyingDuck is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 11th, 2013, 9:21 pm
Enthusiast
 
Join Date: Aug 2004
Location: , ,
Posts: 296
Also check the negative cable. For several years BMW used a very small cable and they are prone to failure.
54089093 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
85 K100 electrical / starting problem PsychoRallye Other K-Bikes Discussion 18 Jan 21st, 2017 6:42 pm
85 K100RT Running & Electrical Problem mjlough Other K-Bikes Discussion 4 Nov 17th, 2011 10:16 pm
Electrical problem - starter running 9533Zero Other K-Bikes Discussion 16 Feb 27th, 2011 3:51 am
Ignition / Electrical problem ABonjour Technical, Repair and Maintenance 3 Oct 4th, 2008 11:36 am
New k75 owner, questions on shifting and weird electrical problem, need help! random903 Other K-Bikes Discussion 6 Jul 9th, 2008 7:07 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome