Headlight, horn, turn signals,&windshield are not operating on a '93 K1100LT. - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Jun 16th, 2011, 9:05 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Sep 2010
Location: Rochester, Michigan, USA
Posts: 1
Headlight, horn, turn signals,&windshield are not operating on a '93 K1100LT.

Bike starts and runs just fine. Flashers, taillight,brake light, all work fine. Checked all fuses. Checked all of the relays and found one that when out, the headlights, etc went on, so installed a new relay and all of these systems operated for a couple of hours then once again they mysterously stopped functioning. Checked most of the connectors, cleaned the contacts with EE solvent on connectors and relays. When I pulled relays to check them again the lights ,etc would not operate so all the relays seem OK. Can anyone help pinpoint where these four systems all intersect because that must be where my problem lies. All of the wiring diagrams I have seen are in B&W and impossible to trace. Are there any specific grounds for these individual systems. I have checked the main ground under the tank where all the brown wires connect. Haven't found any loose wires. Appreciate any leads that could help me get back riding. Thank you.

Last edited by greenstreak; Jun 16th, 2011 at 9:12 pm.
greenstreak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Jul 8th, 2011, 1:00 am
Noob
 
Join Date: Jul 2011
Location: carlsbad, new maxico, united states
Posts: 2
It due to switch also.Have you check the switch proper working or not or might be switch get damaged or if not so then it is definitely the battery problem.Because sometime what happens that if battery has not enough charged then headlight and horn and other problem created so check the battery also but first check the switch or may be switch cable loose.
henryb is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bulb Question Yoda K1200RS/GT (Classic) 31 Aug 30th, 2010 5:53 pm
Headlight won't turn off bombteck K12/1300GT (Next Gen) 10 Aug 5th, 2010 12:41 pm
Stebel Horn Install 06 w/servo brakes John06KGT K12/1300GT (Next Gen) 6 Sep 28th, 2009 11:25 am
Sullivan County, NY 10-30-05 kevinC Ride Tales 4 Apr 27th, 2008 7:52 pm
Stebel Magnum Horn Review and Sound Byte Pirate Accessories 16 Jan 1st, 2008 3:53 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome