K1300gt gas gauge not working - K-Bikes.com - Excellence in Motion
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Apr 1st, 2016, 1:01 pm Thread Starter
Noob
 
Join Date: Sep 2011
Location: Middlebury, CT, USA
Posts: 9
K1300gt gas gauge not working

I hope someone out there can offer some guidance for troubleshooting my problem before I start tearing the plastic off my 2010 K13GT.

I drained and removed the gas tank last fall in order to add wiring for a new fuse block and some farkles. The tank got moved around and left in various positions throughout the winter and spring due to the limited space I have to work in. After putting everything back together and patting myself on the back because the fuse block and farkles worked perfectly, I put a few gallons of gas in the tank and started her up only to discover the gas gauge reads full.

Any suggestions on where to start troubleshooting would be GREATLY appreciated.

Thanks for the help,
Tom
tsweda is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the K-Bikes.com - Excellence in Motion forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finally Bitten by the Fuel Gauge Strip - 2007 K1200GT XMagnaRider K12/1300GT (Next Gen) 23 Sep 11th, 2015 9:15 am
Fuel gauge mwk12 K12/1300R/R-Sport 4 Jul 13th, 2012 3:49 pm
Best Tyre Pressure Gauge? flyingfox Bike Talk 17 Dec 21st, 2010 10:54 am
Looking for a Good Pressure Gauge XMagnaRider Bike Talk 8 May 22nd, 2008 4:40 pm
Temp gauge issue on my K100 Pro_Marinero Other K-Bikes Discussion 0 Mar 30th, 2008 4:55 pm

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome